Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

7 nejzajímavějších garáží, které jsme postavili v roce 2015

7 výhod montovaných garáží
Publikované 20.01.2022 10:00

Jednou za rok si vždy sedneme a shrneme si, co se nám podařilo. Nastal ten čas. Dokonce jsme se rozhodli, že se pochlubíme našimi úspěšnými projekty. Proto jsme sestavili přehled sedmi nejkrásnějších a nejzajímavějších montovaných garáží, jaké jsme zrealizovali za loňský rok. Jsme velmi rádi, že můžeme prezentovat hotové garáže, se kterými jsou, a ještě dlouhá léta budou, jejich majitelé spokojeni.

Když vám obyčejná garáž nestačí

Garáž s přístřeškem nemusí nutně sloužit pouze k parkování. Z ocelového přístřešku si uděláte altán či pergolu s příjemným posezením. Zahradní párty nebo rodinné posezení za pěkného počasí nabere úplně jiný rozměr.

Když si chcete doklepnout stavbu sám

Rád mistrujete ve vlastní garáži? Pokud vám záleží na dostatečném prostoru pro auto i vaše kutilské pokusy a zároveň chcete mít uvnitř stabilní teplotu, jistě by se vám hodila tato dvojgaráž, kterou si náš zákazník zateplil svépomocí. Je to garáž ideální pro ty, kteří chtějí být zapojeni do procesu tvorby.

Když na velikosti záleží

Velikost garáže je rozhodující zejména pokud máte víc než jedno auto. V takovém případě je pro nás výzvou navrhnout zákazníkovi alternativu, se kterou bude opravdu spokojen. Dvojgaráž se širokou bránou je nejjednodušší řešení. Díky extra široké bráně bez problémů zaparkuje i vaše manželka se SUVčkem.

Budete mít, nebo už máte doma více než dva řidiče? Kde zaparkují vaše ratolesti s čerstvými řidičáky a obrovskou chutí mít vlastní auto? Získat prostor pro více než dvě auta se podaří díky projektu, který je kombinací montované dvojgaráže a ocelových přístřešků, aby mohly bezpečně parkovat nejen vaše děti, ale také hosté. Posuďte sami.

Když chcete vyniknout designem

Styl garáže byste měli sladit s vaším příbytkem. Majitelé domů s rovnou střechou preferují jednoduchý moderní design se stejnou plochou střechou. Tradičnější vzhled garáže se špičatou střechou se ale více hodí ke starší stavbě, která má vyšší střechu s půdou.

Pokud chcete vyniknout, neobvyklá designová barva garáže je to pravé, čímž se odlišíte od okolí. Nicméně myslete nadčasově. Barva bude s vámi žít léta a ne jen jednu sezónu.

Moderní, dokonce až elegantní design lze dosáhnout barvou, ale i doplňky v podobě světlíku. V garáži tak získáte přirozené světlo. Vybrat si můžete také jiné doplňky, jako například okna, dveře či okapový systém. Záleží jen na vaší představivosti. Pomocí příslušenství můžete i z obyčejné garáže vybudovat kreativní prostor pro různé aktivity.

Poskládejte si i vaši vysněnou garáž přes náš konfigurátor!

 

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON