Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Výlet do Londýna

Zamestnanci Gardeon v Londýne
Publikované 28.06.2022 15:39

Mezi 17. – 20. červnem jsme se společně, po úspěšném dosažení vytyčeného cíle, zúčastnili malého výletu do Londýna.

Vstávali jsme už brzy ráno, abychom se dopravili do Popradu na letiště a odletěli společně do Londýna – pro pár našich kolegyň to byla první životní zkušenost s létáním.

Zdraví a živí jsme o 2 hodiny později přistáli v Londýně, odkud jsme se vydali na hotel. Následovala vytoužená polední přestávka a poznávání hlavního města Anglie. Hned první den jsme už viděli většinu památek – Big Ben, London Eye, Tower Bridge,… Zmohnutí cestováním jsme večer spokojeně zalehli do postelí a čerpali energii do dalšího dne.

První ráno v Londýně jsme si vychutnali tradiční anglickou snídani a po naplnění žaludků jsme se opět vydali na poznávání města samotného. Počasí nám přálo – a to během celého pobytu! Nemohli jsme odjet bez již pověstné jízdy „double-deckerem“ a návštěvy největšího hračkářství široko daleko! Sobotní večer jsme strávili všichni spolu v hotelovém lobby, u sklenice Guiness piva – hodně jsme se nasmáli a ještě lépe navzájem poznali.

V nedělní ráno jsme znovu sáhli po anglické snídani a vydali jsme se směrem k Buckinghamskému paláci, ze kterého jsme pokračovali až k Britskému muzeu. Na konci dne jsme si dali rozchod a každý už svůj čas trávil přesně tak, jak chtěl – někteří se ještě kochali městem, někteří se podali nákupní mánií a jiní už se vydali na cestu zpět, k ubytování – každý podle svého gusta!

Děkujeme našim pánům jednatelům za nádherný výlet a děkujeme i vám – našim zákazníkům, bez kterých by tento výlet také nebyl možný.

 

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON