Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Výhody prenosnej garáže, ktoré oceníte až neskôr

Čierny pes pri dvojgaráži v bíle omítce
Publikované 10.02.2022 10:00

Výhody montované garáže jsou nesporné. Za podstatně nižší cenu, než je u zděné garáže, získáte objekt moderního designu, téměř bezúdržbový a bez stavebního povolení. Velikost a dispozici garáže si navíc můžete navrhnout podle vašich potřeb. Jednou z klíčových vlastností montované garáže je mobilita. Protože vše, co lze smontovat, lze i rozmontovat. Proč mluvíme o demontáži, pokud si teprve vybíráte garáž? Zamyslete se spolu s námi nad budoucností.

Možnost „přeložení“ při stavbě bazénu

Pokud jste stavěli rodinný dům, je pravděpodobné, že se dříve či později rozrostete o děti. A co dotváří idylku léta na zahradě s dětmi v rodinném domě? Správně, bazén. Pokud by na vašem pozemku stála betonová garáž, a na místě, kde by se právě teď perfektně hodil bazén, bez bourání by se situace neobešla. V případě přenosné garáže je řešení jasné. Objekt jednoduše rozmontujete, přesunete na jiné místo a smontujete zpět. Mobilní stavba vám nebude bránit ve vašich plánech.

Při stěhování si ji můžete vzít s sebou

Rozhodnutí o stěhování mohou být plánována, ale také podmíněna externími faktory. Zanecháváte-li váš původní dům, zanecháváte i garáž. Můžete ji prodat, ano. Co ovšem v případě, že nový vyhlédnutý dům garáží nedisponuje? Vyřídit stavební povolení, započít stavbu a kdoví, kde budete do té doby parkovat. Jedině, že byste disponovali mobilní garáží, kterou v takovém případě stačí opět jen demontovat a přestěhovat na nové místo.

Pokud potřebujete větší garáž, starou nemusíte bourat

Rozrůst se nemusíte jen co do počtu dětí, ale i do počtu aut. Pro koupi auta se rozhodne jeden z manželů nebo později už vaše dospělé dítě. Postačí také přírůstek v podobě motocyklu, který je zapotřebí někde schovat. Pokud jste kupovali betonovou garáž původně jen pro jedno auto, druhé do ní zaparkujete velmi těžko. Bourání garáže a stavba nové je finančně náročné. Do hry znovu vstupuje mobilní garáž. Její rozmontování je rychlé a naši specialisté vám novou a větší garáž smontují ještě ten den.

Úpravy pozemku? Žádný problém (zahrada, přístavba…)

Časem se možná rozhodnete pro dispoziční úpravy pozemku. Důvodem může být budování zahrady, výstavba jezírka, altánku či přístavby k domu. V každém z těchto případů by vám betonová garáž mohla bránit. Pokud stojí na místě, kde by byla nejvhodnější půda pro novou rostlinku či nejlepší spád pro jezírko, vaše představy nemusí být uskutečněny.

I proto je mobilní garáž vynikajícím řešením pro každého, kdo uvažuje o jakýchkoli úpravách kolem domu. Hýbat s ní můžete dle aktuální potřeby.

 

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON