Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Jak si zútulnit zahradní domek s přístřeškem?

Grilovací při skleněných dveřích zahradního domku
Publikované 05.01.2023 10:00

Mít své místo, kam můžeme utéct před každodenními povinnostmi, kde si můžeme přečíst knihu, udělat čaj nebo trávit čas s přáteli, je přáním snad každého z nás. I ve velkém rodinném domě může taková místnost chybět. Navíc, v letních měsících nás všechny táhne slunce ven. Ne, nemusíte začít uvažovat nad stavěním letního sídla. Stačí vyjít před dům a poohlédnout se po zahradě. Co vidíte?

Stojí sám a opuštěný?

Zahradní domek jste si možná zřizovali z různých příčin. Potřebovali jste někam schovat zahradní nářadí a všechno to, co většinou není kam dát. Zahrada se však stala více okrasnou než užitkovou a domeček jen stojí a stojí? Přeměňte jej na malé útulné sídlo. A tím nemyslíme pouze přemístění starých věcí z domu do zahradního domku.

 

Otevřené skleněné dveře s pohledem dovnitř zahradního domku

 

Buďte kreativní

Na trhu v současnosti naleznete široký sortiment multifunkčního a flexibilního nábytku. Sklápěcí stolky, vyklápěcí skříně a další užitečné věci jsou skvělým řešením do prostor malého domečku. Chcete si o víkendu v domečku posedět, ale zároveň potřebujete volnou plochu pro kutilství? Pořiďte si klasické zahradní skládací židle, které snadno upevníte na zeď a získáte prostor pro seberealizaci.

Otevřené skleněné dveře s pohledem dovnitř zahradního domku

 

Zřiďte si vysunutou pracovnu

Zavřít se před světem či před dětmi, které občas vyrobí příliš mnoho hluku a v klidu pracovat. I tuto představu můžete splnit vhodným dispozičním řešením zahradního domku. V tomto případě je třeba v první řadě myslet na okna. Pokud váš současný zahradní domek okno nemá, pořiďte možnost přívodu elektřiny a dostatek umělého světla.

Zavěšený lampion u zahradního domku
Zahradní domek se skleněnými dveřmi

 

Pokud teprve uvažujete o koupi zahradního domku, vězte, že u nás si můžete dát zhotovit domeček na míru a s řešením oken podle představ. Nevejde se vám do prostoru dostatečně velký pracovní stůl? Zaběhněte do obchodu pro jednoduché a levné korkové nástěnky, na které prakticky upevníte cokoli. Jelikož jsou zavěšeny na stěně, také šetří místo.

Pokud momentálně nemáte zahradní domek s přístřeškem, naleznete jej v naší nabídce. Takto řešenou zahradní stavbu využijete zejména v létě, kdy můžete pracovat pod přístřeškem nebo opět jen příjemně lenošit.

Posezení pod přístřeškem na zahradě

 

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON