Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Vytvořte si na zahradě vlastní kancelář ze zahradního domku

Ženy pracují v kanceláří v zahradním domku
Publikované 04.08.2022 10:00

Ze zahradního domku si můžete vytvořit prakticky cokoliv, co vás napadne. Můžete tak splnit sny nejen vašim dětem postavením vlastního hradu, ale také sobě ve formě herny nebo vaší osobní „zašívárny“. Ale co takhle něco praktičtějšího? Představujeme vám zahradní domek v hlavní roli jako pracovnu, kancelář či dílnu. A jak ji postavit do reality?

Zjednodušený návod:

Bod 1: Přesvědčte svou manželku.

Bod 2: Vyberte si ten najvhodnejší montovaný zahradní domek.

Bod 3: Zařizujte a užívejte si vlastní prostor.

Kutilova „kancelář“

Věříme, že každý kutil sní o prostoru, kde by měl „božský klid“ na odreagování se. Mnozí z vás si udělá dílnu v garáži. Ale kam v době vašich pokusů zaparkujete auto? Ven do deště či sněhu? Využijte raději zahradní domek. Je to mnohem praktičtější a pohodlnější.

Jak zajistit, aby byl dostupný po celý rok? Pro kutila určitě nebude problémem jeho montáž nebo údržba. Ideálně si vyberte domeček i se zateplením. V zimě se vám hodí. Zaveďte si tam elektřinu. Slunce nesvítí po celý rok jako přes léto. Navíc u elektrického nářadí si nebudete muset natahovat prodlužovačku od domu až k domečku.

Jak na interiér domku

Máte spoustu nářadí a nevíte co s ním? Využijte malý prostor efektivně. Domek má čtyři stěny, které přímo volají po tom, abyste na ně zavěsili všechno svoje nářadí. Doporučujeme vám nabarvit vnitřek domečku na bílo. Nářadí vynikne a pro vás bude snazší najít to, co právě potřebujete.

Dalším důležitým bodem je výběr stolu. Měl by být dostatečně velký, abyste na něm mohli pohodlně pracovat. Ale zároveň ne příliš velký, aby vám nezabral téměř celý prostor domečku. Pod ním vám samozřejmě vzniká další prostor pro uskladnění věcí.

Dámská dílna v zahradním domku?

Když se řekne kutil, každému ihned napadne muž, který v dílně mistruje něco s kladivem v ruce. Ale co takhle myslet i na dámy kutilky? V současnosti jsou velkým trendem „udělej si sám“ výrobky. Máme na mysli různé doplňky, které zútulní váš domov, ale také spoustu praktických věcí.

Dámy si také zaslouží mít svůj osobní prostor, kde by se mohli věnovat svým koníčkům. Přivítají spíše útulnější prostředí v podobě pastelových barev na stěnách. Ale fantazii se meze nekladou.

Zahradní kancelář pro podnikatele

Začínající podnikatelé si často nemohou dovolit drahé podnájmy prostor kanceláří, a proto pracují z domova. Z obývacího pokoje? Z kuchyně? Na pracovnu prostě v domě nezbylo místo. Z montovaného zahradního domku si rychle vytvoříte moderní kancelář.

Zateplete, natáhněte elektřinu a můžete zařizovat tak, aby se v ní i vaši klienti cítili dobře. Zároveň budete blízko u rodiny a nebudete omezován provozem ve městě. Zní to čím dál tím lépe. Sestavte si svoji malou kancelář nebo dílnu ihned v našem online konfigurátoru zahradních domků.

 

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON