Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Umístění v TOP 1000 nejrychleji rostoucích firem v Evropě

Gardeon certifikát 1000 nejrychleji rostoucích firem v Evropě
Publikované 09.05.2023 09:30

Prestižní certifikát od Financial Times.

Na začátku měsíce nás velmi potěšila zpráva, že jsme se v prestižním anglickém magazínu The Financial Times umístili na 719. místě v sekci „FT 1000 nejrychleji rostoucích společností v Evropě„.

Informace jsou použity z volně dostupných statistických zdrojů. Pro zařazení do tohoto prestižního žebříčku, ve kterém jsou pouze 2 společnosti ze Slovenska, jsme navíc museli splnit řadu podmínek.

Novodobé fungování společnosti GARDEON bylo zahájeno v roce 2013 (viz celá historie), během tohoto období jsme dosáhli řady úspěchů a získali velké množství nových, spokojených zákazníků.

Také díky propracovaným detailům na našich stavbách a péči o zákazníky, kde klademe největší důraz na spokojenost a osobní přístup, se nám podařilo získat již obrovskou zákaznickou základnu a důvěru v 6 zemích (Slovensko, Česká republika, Maďarsko, Rakousko, Německo a Švýcarsko).

Jsme jedinou společností ve stavebnictví, která tohoto úspěchu dosáhla. Jsme proto velmi rádi, že naše úsilí padlo na úrodnou půdu a motivuje nás k dalším cílům.