Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Speciální montáž mimo EU – GARDEON ve Švýcarsku!

Garáž pro jedno auto ve Švýcarsku
Publikované 10.03.2022 11:35

Jako každá inovativní firma se i my snažíme neustále zdokonalovat, zvelebovat a rozšiřovat naše možnosti. Tentokrát jsme čelili velké výzvě na území mimo Evropskou unii, kde jsme přezkoušeli nejen logistické, ale i byrokratické schopnosti našich kolegů.

Milí GARDEONISTI – prezentujeme Vám náš první projekt za hranicemi unie – GARDEON ve Švýcarsku!

Celý proces, jak už je asi známo, začal obyčejnou poptávkou neobyčejného člověka. Pan Brunner nás oslovil skrze naši rakouskou webovou stránku, kde za pomoci našich šikovných německy mluvících kolegyň sestavil zahradní domek jako šitý na míru jeho potřebám.

Potřeboval skladiště o rozměrech běžné zahradní budky, avšak s jedním háčkem – potřeboval do něj osadit i garážová vrata, která by zefektivnila každodenní používání nové zahradní stavby. V GARDEONu neříkáme ne, a tak stavba po 2 měsících od prvního kontaktu už i putovala do výrobního procesu! 

 

Prodali jsme stavbu do Švýcarska – HURÁ! V minulosti už jsme okusili jak rakouský, tak německý trh a těšili jsme se, kdy se naši muži vydají na montáž do další německy mluvící země.

Stavbu jsme měli v dohodnutém termínu na skladě a naši logisté začali plánovat dalekou cestu. Narozdíl od běžné montáže na území EU nás, nicméně, čekala tvrdá byrokracie. Aktivní komunikace se slovenským, rakouským i švýcarským celním úřadem nás stála několik hodin práce.

Hodně jsme se natrápili, mnohému jsme se poučili a po měsíci práce, technologie balení staveb a několikanásobném vážení objednaného zboží přišla sladká odměna – vytoužené ANO a,, povolení, jít do světa…

 

 

Premiéra čekala také náš montážní tým. Dva z našich mužů se vydali na cestu do neznáma – cíl je čekal v necelých 1300 km vzdáleném městečku Niedergampel, na západě země. Na 14 hodin dlouhou cestu se vydali už chvíli po půlnoci – jelikož přechod hranicemi (a cesta speciálním vláčkem, který vám představíme za chvíli) je možný pouze do 15:30 – nenadarmo je švýcarská dochvilnost a přesnost známá po celém světě!

Naši chlapi se bezpečně (a po 3-hodinovém čekání na hranicích) přepravili na švýcarské území, kde následovala cesta speciálním vlakem. Tento přepravil nejen náš tým, ale i celý náklad včetně valníku samotného.

Zasněžená krajina, pohádkové kopce a dechberoucí výhled můžeme už jen závidět…

Naši pracovníci po nekonečných 15 hodinách cesty konečně dorazili na místo montáže – a tady jejich práce teprve začala! Zručný tým profesionálů nenechal na výsledek ale dlouho čekat – do večera byl domeček kompletně postaven.

Novou zahradní stavbu jsme předali a odprezentovali zákazníkovi finálně na další den, kdy už denní světlo bylo příznivější… :-)

Projekt dopadl senzačně a jsme velmi vděční, že jsme se mohli chopit takové příležitosti a překonat sami sebe. S hrdostí se pyšníme skvělým týmem kompetentních profesionálů,  díky kterým můžeme každým dnem dále postupovat a plnit sny našich zákazníků.

Kdo si tipne, ve které zemi se zjevíme příště? :-)

 

Zdroj (source):
Fotobanka GARDEON