Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Podnikání v garáži? Žádný problém

Úložný prostor pod přístřeškem
Publikované 08.02.2024 10:00

Každý, kdo se chystá začít podnikat nebo chce své podnikání rozšířit či změnit, si dobře uvědomuje, kolik času, energie a peněz takový krok vyžaduje. Zejména v počátcích podnikání se hodí každé ušetřené euro, každá ušetřená minuta, každá dobrá rada. Jednu dobrou radu pro vás máme. Skvělou – pomůže vám vytvořit ideální prostor pro vaše podnikání a ušetří vám čas i peníze. Jak zní naše rada? Podnikejte ve své garáži!

Pokud se chystáte založit servis, pneuservis, myčku nebo cokoli jiného, co souvisí s automobily nebo motocykly, je zcela logické, že si pro to v garáži zařídíte prostor. V jiných případech však může myšlenka provozování podniku v garáži znít poněkud zvláštně. Ale jen do té doby, než se člověk oprostí od určitých stereotypů.

Když začnete přemýšlet „out of the box“, uvědomíte si, že garáže GARDEON jsou vlastně chytré a velmi univerzální montované stavby – mohou mít různé rozměry, mohou být zateplené, mohou mít okna a boční dveře umístěné podle potřeby a za garážovými vraty může být například bezpečně schovaná výloha nebo výdejní okénko. Z tohoto pohledu se vlastně jedná o ideální prostor pro kavárnu, zmrzlinárnu, malý obchod a mnoho dalších provozoven. A nakonec ta nejlepší zpráva: ve společnosti GARDEON dokážeme vaši stavbu realizovat přesně podle vašich představ velmi rychle – již za 6 hodin! A budete ji mít bez starostí a za rozumnou cenu.

Jak tedy snadno a rychle začít podnikat? Jak zajistit nízké počáteční náklady? Řešením může být podnikání v oblasti montovaných staveb. Chcete se podívat na některé realizace pro inspiraci? Zde je několik podnikatelských nápadů, pro které byl vytvořen ideální prostor v montované garáži GARDEON:

Stánek s kebabem

Vnitřní kuchyně, přípravna a sklad, venkovní posezení chráněné přístřeškem a případně boční stěnou. Dostatečně velký otvor pro umístění pultu pro výdej jídel a nápojů, který lze navíc bezpečně uzavřít garážovými vraty. Jednoduše řečeno, montovanou garáž GARDEON lze využít jako dokonalý stánek s pouličním občerstvením nebo bufet! Stačí si vybrat vhodné rozměry a barvy omítky a příslušenství. Nečeká vás žádné zdlouhavé a pracné zdění a omítání – hotové stěnové a střešní díly přivezeme na určené místo, odkud naši zkušení řemeslníci během několika hodin stavbu sestaví.

Autoservis

Servis v garáži zní naprosto logicky. Autoservis však není jen obyčejná garáž. Musí být uzpůsobena tak, aby se do ní kromě automobilu vešlo i veškeré potřebné vybavení. Obvykle je potřeba několik takových garážových prostor, často s různými rozměry, a mnohdy jsou zapotřebí i další skladovací nebo kancelářské prostory. Nic z toho není pro naši technologii montovaných garáží GARDEON problém! Dokážeme sestavit celou řadu garáží, ať už se standardizovanými rozměry, nebo s rozměry na míru, a k nim lze přistavět různé další stavby – samostatné kanceláře, uzavřené skladovací prostory, dokonce i otevřené kůlny. Jednoduše zvládneme vše, co může běžný autoservis potřebovat.

Myčka aut

Montované garáže GARDEON jsou stejně dobře vhodné pro ruční myčku aut jako pro autoservis. Konkrétní prostor (nebo prostory) můžete nechat na nás – stačí si vybrat potřebné rozměry a odpovídající garážová vrata nebo další příslušenství, jako jsou okna nebo boční dveře. Z vaší strany stačí zajistit přípojky elektřiny, vody a odpadu, připravit podklad a vybrat vhodnou podlahu. My se pak postaráme o celou stavbu. Rychle a bez stavebního nepořádku.

Nabíječka na elektromobily

Elektromobilita je na vzestupu a tak může být otázkou dne nejen domácí nabíjení elektrického auta, ale také potřeba doplnit nabíječku na elektromobily například k firemnímu parkovišti, k autoservisu nebo k jinému podnikání. Ve všech zmíněných případech přitom naleznete perfektní řešení v naší nabídce – montovaný přístřešek s wallboxem. Vše, co si nabíjení elektromobilů vyžaduje, tak můžete mít provedeno jednoduše, rychle a cenově výhodně.

„Sklad ve skladu“

Potřebujete ke svému podnikatelskému prostoru přistavět uzamykatelnou nebo uzamykatelnou místnost či sklad, kde byste mohli skladovat například cenný materiál nebo zařízení s vyšší hodnotou? I zde se skvěle hodí montovaná garáž GARDEON, kterou můžeme realizovat rychle, bez nepořádku a kdekoli – třeba i přímo ve výrobní hale, když je závod v plném provozu. A díky garážovým vratům lze do tohoto „skladu ve skladu“ dopravovat i objemné předměty a vysokozdvižné vozíky.

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON