Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Nejbarevnější stavby, jaké jsme postavili

GARDEON garáž pro dvě auta sedlová střecha 6
Publikované 02.05.2024 10:00

Barvy mohou vnést do života radost a optimismus. Proč si tedy neudělat radost veselou, barevnou zahradní stavbou? Vždyť pohled na ni může rozzářit každý váš den. V GARDEONU máme v nabídce 9 základních a 150 doplňkových odstínů omítek – stačí si jen vybrat.

Máte rádi originální stavby a speciální přístup? Pak máme v GARDEONU něco právě pro vás! Naše montované zahradní domky a garáže jsou výjimečné nejen tím, že je dodáváme i se špičkovou vnější omítkou, která odolá všem rozmarům počasí a nepotřebuje žádnou údržbu. Další naší specialitou jsou barvy našich omítek – můžete si vybrat z více než 150 odstínů. I díky barvám totiž může být váš zahradní domek nebo garáž originální a výjimečný.

Milujete barvy? Inspirujte se těmi nejbarevnějšími stavbami, jako jsme zrealizovali:

Lilac nebo fuchsiová jsou názvy pro určitý odstín fialové s určitou příměsí modré. Pastelová varianta této barvy je výrazem kreativity, ale také přátelství a štěstí. Může působit proti osamělosti nebo hněvu a tlumit emoce. Ale uznejte sami – nezlepšil vám tento lila zahradní domek náladu? Nevykouzlil vám pohled na něj úsměv na tváři? Barevná omítka dělá zázraky, tak proč nemít něco podobně pozitivního i na vlastní zahradě?

Výrazná, energická, optimistická a vášnivá červená v kombinaci s rozvážnou, klidnou a neutrální šedou. Prostě dokonalý kontrast, který nelze přehlédnout. Obzvlášť krásná je v tomto “ garde“ – s šedou omítkou a červenými doplňky. A rozhodně nemusí být výsadou hasičů! Pokud rádi přitahujete pozornost, jděte do toho. Není se čeho bát. Omítka koneckonců nemusí být jen bílá, takže si klidně udělejte radost barvou.

Potřebujete, aby vás lidé snadno našli? Budovy s jasně oranžovou omítkou si nelze nevšimnout! Oranžová je kombinací toho nejlepšího z červené a žluté – je to barva optimismu a tepla, která vám může dodat pocit štěstí. Hřejivá kombinace oranžové, červené a hnědé může do vaší nemovitosti vnést tolik pozitivní energie, že se nikomu nebude chtít odejít.

Toto jsou pravděpodobně nejbláznivější barvy zahradních domků a garáží GARDEON, které jsme měli to štěstí realizovat. Našli jste mezi nimi svého favorita? Která ze staveb se vám líbila nejvíce? A která barva z našeho vzorníku by vám udělala největší radost?

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON