Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Nejlevnější garáže posuzujte přes trojité měřítko

Autá v dvojgaráži v bíle omítce
Publikované 27.04.2023 10:00

Výběrem garáže by měla předcházet zralá úvaha, ve které zohledníte svá očekávání, rozpočet a časovou náročnost. Ne vždy je to však tak jednoduché. Proto jsme pro vás připravili souhrn tří základních otázek, které byste si před samotným výběrem garáže určitě měli zodpovědět a ujasnit.

Klíčovou otázkou při výběru garáže je rozpočet a vybavení

Úplně základní otázkou je cena resp. určení rozpočtu na stavbu garáže. Je zcela přirozené, že se budete ptát jestli vám postačí i nejlevnější garáže z nabídky, nebo zda raději zainvestovat víc. I nejlevnější garáž však může být pro vás ta nejlepší, je však potřeba přemýšlet v širších souvislostech. Proto si dobře rozmyslete, jaký chcete typ garážové brány (manuální, sekční s pohonem), jaké jsou vaše rozměrové požadavky a zda chcete garáž využívat jen k parkování vozidla nebo třeba i k uskladňování věcí.

U rozměrů garáže je třeba myslet i na budoucnost

Neméně důležité je zohlednit velikost aktuálního vozidla a případně se zamyslet, zda jej neplánujete nahradit větším. Stačí například nový člen domácnosti a s tím související potřeba většího rodinného auta a garáž najednou začne být těsná. Z tohoto pohledu je dobré do budoucna počítat s určitou rezervou.

Nikomu se na garáž nechce čekat „celou věčnost“

Další důležitou otázkou je čas a složitost výstavby. V tomto ohledu jsou skvělou alternativou právě montované garáže. Jednou z hlavních výhod je rychlost jakou lze postavit. Vše od návrhu až po dokončení proběhne rychle a úplně bez starostí. Nemusíte se dokonce zatěžovat ani stavebním povolením.

Pamatujte, že dobře vybraná garáž vám bude sloužit velmi dlouho a proto se určitě nevyplatí šetřit na materiálech. S kvalitní montovanou garáží nebudete znát problémy jako zatékání do garáže, odlupování povrchové úpravy či stabilita. Montované garáže, ačkoli patří mezi nejlevnější garáže na trhu od běžných zděných na první pohled ani nerozeznáte.

Tento typ garáží právem patří mezi nejlepší řešení s ohledem na poměr ceny, užitné hodnoty a kvality.

 

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON