Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Jak si vytvořit mužskou jeskyni? Naleznete se v jednom z 5 typů chlapů?

Auto při regálech v garáži
Publikované 05.10.2023 10:00

Vždy jste chtěli místo jen pro sebe? Nebo místnost, kam budete zvát své kamarády? Opravdovou man cave, resp. mužskou jeskyni? Ukážeme vám, jak si ji postavit ve vlastní montované garáži či v zahradním domku. Samozřejmě, s povolením vaší paní manželky. ;) Jaký typ chlapa jste? Naleznete se níže?

Společenský typ

Je vaším cílem mít místnost, kde můžete trávit pohodové večery při sportovních přenosech? Možná i se svými kamarády? V tom případě potřebujete královský prostor pro plazmovou televizi, pořádný satelit a pohodlný gauč. Jste filmový fanoušek? V tom případě doplňte pořádné ozvučení.

U větší velikosti montované garáže se vám tam hodí i kulečníkový, případně multifunkční stůl, který můžete proměnit na mini ping-pong. Tento stůl může sloužit také pro poker nebo jiné karetní hry. Na stěnu zavěste např. terč na šipky.

A co nesmí chybět? Přece mini chladnička na pivo. Ale pokud myslíte ve velkém, tak si raději nainstalujte celý bar, aby byla po ruce i whiskey, domácí či rum.

Sportovec

Preferujete zimní či letní sporty? Svůj snowboard, lyže a hole, případně kolo, tenisové či jiné vybavení si díky závěsnému systému efektivně zachytíte na stěny. V závislosti na velikosti vaší garáže se vám tam možná vejde i plnohodnotný ping-pongový stůl.

Raději chodíte do posilky? Vyrobte si ji doma. Hrazda, činky, běžící pás atp. Posilovna nikdy nebyla blíže k vašemu domu.

Pokud jste myslivec, chcete si někde vystavit své trofeje. Že vám manželka nedovolila zavěsit obrovské parohy nad kuchyňský stůl? Najděte pro ně místo právě ve své jeskyni.

Kreativec / umělec

Toto je široká kategorie mužů, kteří potřebují svůj prostor, aby se kreativně vyžili. Místo, kde mohou mít svůj (ne)organizovaný chaos a kde je nebude nikdo rušit. Bez přístupu dětí, které by mohly svými malými packami něco zpackat.

Malujete? Malířský stojan, stůl, plátna, barvy od výmyslu světa – to vše se vám vejde do garáže a vaší polovičce nebude vadit špinavá podlaha či pach z chemikálií.

Jste hudebník? Máte prostor pro zkoušky s kapelou nebo na vlastní nahrávací studio. Stačí garáž odhlučnit a nebudete dráždit sousedy ani vaši milou, když ji bolí hlava.

Věnujete se sochařství, keramice, výrobě nábytku nebo jiné činnosti, při které vzniká spousta nepořádku? Vaše garáž je váš kreativní chrám. Ať už jde o velká díla nebo lepení modelů letadel, lodí, autíček. Žádné dítě nebude mít přístup k vašim pokladům.

Intelektuál

Máte rád sofistikovanější hry než šachy? Milujete řešit hlavolamy? Nebo si nejraději čtete v klidu bez vyrušení? Případně jste duší programátor, který chce jen výkonný počítač, vysokorychlostní internet a klid od celého světa, aby mohl kódovat? Ve vaší jeskyni vás nebude nic rušit.

Autíčkář

Jsou auta váš život? Neexistuje přirozenější využití garáže. Její velikost však závisí na tom, jestli se v nich rád vrtáte (opravujete a tuningujete), nebo auta sbíráte. ;)

Pokud patříte k přirozeným závodníkům, péče o vaše auto je na prvním místě. Snad vám garáž postačí na kosmetické přípravky, náhradní díly a veškeré potřebné nářadí.

Každý chlap potřebuje čas pro sebe. Víte, kde ho získat? Ve své jeskyni.

 

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON