Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Jak vybrat přístřešek na auto?

Autá zaparkované pod prístreškom
Publikované 15.08.2023 10:00

Přístřešky jsou vhodnou variantou v případě, že potřebujete rychle vyřešit problém s chybějícím garážovým stáním pro svůj vůz za minimální náklady a za co nejrychlejší čas, bez potřeby pevného základu a vyřizování stavebního povolení. Ocelové montované přístřešky s hotovou omítkou vám k tomu všemu poslouží jako moderní designový prvek a ozdobí tak váš pozemek, dům či stávající garáž.

Neokoukaný estetický zážitek s ocelovým montovaným přístřeškem zaručen

Pořízením moderního přístřešku zajistíte vašemu motorovému drahokamu nejen pěkně vypadající střechu nad hlavou, ale hlavně mu ušetříte šrámy způsobené větrem či krupobitím a zpomalíte jeho stárnutí a rezivění působením UV záření, sněhu i deště. Za teplých dnů i večerů ho můžete využívat i jako prostor pro posezení s přáteli, letní grilování nebo k odpočinku.

Přístřešky montujeme na klíč přesně podle přání zákazníků

Předností montovaných přístřešků je široká možnost výběru z různých alternativ rozměrů, barevnosti omítky a střech. Co se týče omítky, v případě vašeho zájmu preferujeme a nabízíme barevnou paletu firmy KABE. Střecha přístřešku se může pyšnit rozličnými tvary jako je například klasická rovná střecha či špičatá střecha. Všechny komponenty montovaného ocelového přístřešku jsou z nerezové oceli a speciálně upraveny zinkovanou technikou, takže pořízením právě takového ocelového přístřešku prodlužujete životnost nejen vašemu vozidlu, ale také přístřešku samotnému.

Myslete na budoucnost, kupte si přístřešek s řadovým stáním

Plánujete v budoucnu další automobilový přírůstek, potřebujete přístřešek pro více vozidel nebo pro rozšíření možností jeho využití? Tento problém vyřeší zastřešení s řadovými stojišti v podobě řadového montovaného ocelového přístřešku. O tom, kolik parkovacích či užitkových ploch bude tento přístřešek mít, rozhodujete jen vy.

Myslete na budoucnost a ulevte tak své peněžence nejen dnes, ale i po uplynutí několika let – pořiďte si montovaný ocelový přístřešek s hotovou omítkou. Neustále inovujeme způsoby, jak zákazníkům ušetřit čas i peníze a tak pomáháme realizovat výstavbu vysněného objektu.

 

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON