Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Jak se žije s GARDEONem – část 1

Záhradný domček GARDEON
Publikované 24.02.2022 10:00

Jak to celé začalo?

Náš zákazník pan Bašista nás oslovil v roce 2018 s tím, že by si ke svému modernímu rodinnému domu rád postavil zahradní domek, který bude v podobném stylu. Už delší dobu měl na zahradě obyčejný plechový domek, ale uvažoval nad jeho upgradem. Na základě jeho potřeb jsme mu doporučili rozměr stavby 3900 x 4000 mm v komplet izolované verzi. Do středu přední stěny jsme umístili bezpečné ocelové dveře LPU42 od Hörmannu a po bocích jsme symetricky umístili designové světlíky.

Pan Bašista spolu s manželkou rádi tráví čas na zahradě a své zahradní potřeby chtějí mít v bezpečí. Společnými silami jsme jim tak splnili jejich sen o dokonalé zahradě.

Recenze čerstvě po montáži

Recenzia GARDEON

A jaké jsou jeho dojmy s odstupem času?

„S domečkem jsme velmi spokojeni a radujeme se z toho, že jsme se rozhodli pro kompletně izolovanou verzi. Je to samozřejmě výrazný rozdíl oproti plechovému domečku, který jsme měli předtím – ten byl v létě jako sauna a v zimě jako chladnička. Rovněž oceňujeme i to, že je větší a mohli jsme tam umístit větší a hlubší regály, takže i praktičnost a využitelnost je skvělá. Suma sumárum domeček stál za každé euro :). Domek využíváme celoročně, pokud jsou silnější mrazy, tak tam temperujeme elektrickým ohřívačem. Finální úpravu podkladu jsem dělal sám – vyléval jsem tam garážovou nivelační hmotu a po vytvrzení natřel barvu na beton.“

Fotografie vnější části

Záhradný domček GARDEON

Záhradný domček GARDEON v bielej omietke

Záhradný domček GARDEON s rovnou strechou

Fotografie vnitřní části

Vnútro montovaného záhradného domčeka

Vnútro montovaného záhradného domčeka

Shrnutí

  • rozměr zahradního domku – 3900 x 4000 mm
  • zateplené stěny a střecha
  • dveře Hormann LPU42
  • 2 světlíky

 

  • čas výstavby – 3 hodiny
  • suma zahradního domku v čase objednávky – cca. 6000,€ s DPH

 

Za zpětnou vazbu a fotografie děkujeme našemu zákazníkovi panu Bašistovi z Bratislavy :)