Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

7+ nápadů na designové police a praktické úložné systémy

Vnútro garáže so stolom na náčinie
Publikované 02.12.2021 10:00

Chcete si zorganizovat garáž či zahradní domek, ale zároveň chcete, aby vypadal dobře? Podívejte se na inspirace úložných prostorů a polic na každou „příležitost“. Vyšší designové vychytávky, které potěší oko. Níže se podívejte na užitečné závěsné systémy, které šetří prostor. Co si vyberete?

Atraktivní police z masivu

Nádherné masivní dřevo vynikne v menších i větších prostorech, ať už výrazné police umístíte do středu stěny, v rohu místnosti nebo z nich vytvoříte zajímavý tvar. Dokonce vynikne i menší polička, např. na víno.

Vnútro záhradného domčeka GARDEON

Vnútro montovaného záhradného domčeka

Jednoduché poličky z palet či bedniček

Palety jsou evergreen, který snad nikdy nezestárne. Přizpůsobte si jejich tvar podle vlastní kreativity. Truhlíky se také dají recyklovat a využít jako designérské kousky.

Nový osud pro staré předměty

Máte starší žebřík? Vdechněte mu nový život nebo ponechejte patinu. Můžete ho postavit, zavěsit či opřít o stěnu. Případně doplňte desky, abyste získali plnohodnotné poličky.

Vnútro montovaného záhradného domčeka

Dřevo a kov v dokonalé souhře

Předkládáme vám důkazy, že dřevo a kov jdou jednoduše dohromady. Dokonce v různých barevných provedeních i ve zcela odlišných stylech.

Záhradné náradie vo vnútri domčeka

Kreativní závěsné poličky

Nemusíte police navrtat přímo do zdi. Co tak pověsit je? Ať už si vyberete tenký provázek, hrubé lano, řetěz nebo dokonce kožený pásek, údiv hostů se určitě dostaví.

Další poličkové speciality

  • Jednoduchý, zato nápaditý design poliček. Možná trošku náročnější na utírání prachu.
  • Poličky zapracovány přímo do stěny budou vyžadovat návrh ještě před stěrkováním, resp. zateplením vašeho montovaného domku.
  • Pro lidi, kteří milují přírodu a „pustili“ by ji i do místnosti.
  • Něco pro hudební fanoušky. Perfektní nápad na recyklaci staré kytary.
  • Mizející poličky na boty.

Praktické věšáky a závěsné systémy

Konečně něco pro ryze praktické lidi. Závěsný systém se skládá z háků, polic a designových kolejnic. V montované garáži či zahradním domku tak dokážete inteligentně uskladnit elektrické i aku nářadí, zahradní náčiní, ale i sportovní vybavení a kolo. Vše splyne se stěnou, jakoby to tam ani nebylo.

Zariadená garáž

Zariadená garáž s podlahou

Dokonalá organizace garáže začíná zde

Pokud chcete mít perfektně zorganizovanou garáž, přečtěte si článek o 5 zónách, díky kterým si rozdělíte věci. Ještě předtím vám doporučujeme zjistit, co vše nepotřebujete a měli byste se toho zbavit. Čím méně věcí máte, tím snadněji se cítíte. Pokud opravdu využíváte garáž vysloveně jako skladiště na milion věcí, užitečné jsou také roll doorové skříně třeba i na celou stěnu. 

Zdroj (Source):
fotobanka GARDEON
Za poskytnutí fotografie děkujeme našim zákazníkům :)