Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

5 tipů jak využít montované haly k podnikání

Záhradný domček GARDEON s presklením
Publikované 15.09.2022 10:00

Hledáte možnost, jak jednoduše zřídit budovu pro vaše podnikání? Každý začínající podnikatel se snaží ušetřit, kde se dá. Ani později nechcete vyhazovat peníze jen tak do vzduchu. Proto vám poradíme, jak si můžete postavit nízkonákladový prostor pro vaše podnikání. Montované haly se hodí pro různé podnikatelské účely v mnoha odvětvích.

1. Montovaný sklad pro vaše podnikání

Sklady jsou nejčastějším využitím montovaných hal. Nejsou řešením jen pro obrovskou logistickou firmu, ale také pro menší firmy a živnostníky, kteří potřebují sklady různé velikosti. Pokud začínáte podnikat, stačí vám i menší hala. Největší výhodou je, že jak se vaše podnikání rozrůstá, můžete přímo úměrně tomu prostory haly rozšiřovat.

Atypická garáž na mieru v sivej farbe

2. Výrobní hala nebo zemědělský objekt

Podnikáte ve výrobě nebo v zemědělství? Do velkých montovaných staveb se vejdou všechny vaše výrobní stroje. Větší haly se hodí i pro chov zemědělských zvířat nebo jako sklad pro zemědělské produkty a krmivo.

Tmavá dvojgaráž

3. Montovaný obchodní dům či administrativní budova

Pojí se vám obchodní či administrativní centrum s obrovskými zděnými komplexy? Dnes už je vytvoření takové stavby jednodušší. Mnoho podnikatelů si volí montované haly kvůli úspoře nákladů a rychlé realizaci stavby.

Záhradný domček GARDEON s presklením

4. Zastřešená sportoviště

Do montované sportovní haly můžete umístit spoustu druhů indoorových aktivit. Halu proměníte v tělocvičnu, bowlingovou halu nebo ledovou plochu. Provozujete venkovní sportoviště? V jarních a letních měsících je sportování venku ideální. Když však přijde zima, vzniká problém. Proto je vhodné alespoň část svého pozemku zastřešit, ať už se jedná o tenisový kurt, plavecký bazén nebo dokonce jezdeckou halu.

Kosačka, náčinie a cvičebné pomôcky vo vnútri garáže

5. Dílny pro zručné mistry a kutily

Toužíte po dílně pro vaše řemeslné či umělecké činnosti? Nebo jste technicky zručný mistr, kterému by se hodila menší servisní hala? Díky vysoké přizpůsobivosti rozměrů si můžete postavit montovanou halu či garáž přímo na svém obytném pozemku, přičemž při menších stavbách nepotřebujete ani stavební povolení.

Kutilské náčinie v záhradnom domčeku

Poskládejte si halu jako lego

Vytvořit montovanou halu je téměř takové, jak postavit lego stavebnici. Nejenže si přizpůsobíte velikost vašim potřebám, ale později lze zvětšit či zmenšit. Pokud očekáváte, že v budoucnu budete potřebovat více prostoru, montované haly jsou výborným řešením. Dokonce můžete montovanou stavbu propojit na zděný objekt.

Montáž garáže GARDEON

Zateplit či nezateplit?

To už není otázka. Montovanou halu můžete bez problémů zateplit stejně jako dům. Jak jsme si řekli, hala má široké spektrum využití a přizpůsobí se vašim potřebám. Stavby jsou navíc mobilní, takže je můžete komplet celé rozebrat a přesunout na jiné místo.

Izolovaná strešná krytina pre montovanú garáž Gardeon

Postavte si svůj skladový prostor jednoduše

Montovaná hala je cenově dostupná, rychle postavená, nenáročná na údržbu a pevná jako jakákoliv jiná stavba. Ptáte se, jak bude taková rychle smontovaná budova vypadat? Nemusíte mít žádné obavy. Haly dodáváme v moderním architektonickém provedení s možností výběru barvy fasády. Jediné, co pro začátek potřebujete, je pozemek, kde své podnikání umístíte.

montovaný sklad na kľúč

Zdroj (source):
fotobanka GARDEON