Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

3 nápady, jak využít přístřešek na auto JINAK

Tmavá pergola pri dome s posedením z pravej strany
Publikované 22.12.2022 10:00

Jedno auto v zimě zaparkujete do garáže, druhé alespoň pod přístřešek pro auto. Takový altán však nemusí sloužit pouze pro váš vůz. Vytvořte si na zahradě i vy rekreační a zábavnou oázu pro rodinu a přátele. Stačí trocha fantazie. Rodinná oslava či párty s přáteli nabude úplně jiného rozměru. Nechte se inspirovat našimi nápady, ať už máte na zahradě dřevěný nebo montovaný přístřešek.

1. Netradiční posilovna

Jste sportovní typ? Zřízení typické posilovny je docela nákladné. Pořiďte si proto namísto typických strojů pomůcky, které vás nutí pracovat s vlastní vahou. Jsou to např. gymnastické kruhy, hrazda či závěsný posilovací systém. Nebo si pořiďte boxovací pytel. Zaručeně ze sebe dostanete každodenní stres. Takové posilce se potěší i vaši kamarádi a známí.

Činky na cvičenie

Alternativou pro dámy je altán s větším zrcadlem, podložkami a míči. Takové zahradní jóga centrum. Z tradičních strojů vám doporučujeme stepper či stacionární kolo. Zacvičíte si s kamarádkami téměř jako ve fitness centru.

2. Mini kinosál s letní kuchyní

Stačí plátno, projektor, pohodlné sezení a o zábavu je postaráno. Večerní promítání bude zážitkem pro celou rodinu. Pokud jste šikovní a propojíte projektor se satelitem, můžete si pustit i filmy či sportovní zápasy živě. Také si můžete promítat rodinné fotky z oslavy či dovolené přímo na plátně.

Domáce kino na záhrade

A co takhle vylepšit altán ještě letní kuchyňkou? Venkovní kuchyně vyžaduje gril nebo moderní elektrickou dvouplotýnku a samozřejmě místo pro přípravu a krájení. Prostor doplní pec nebo krb, které vás zahřejí během chladnějších večerů, ale hlavně vytvoří příjemnou atmosféru.

3. Herna na čerstvém vzduchu

Vždy jste si chtěli pořídit pingpongový stůl? Na slunci a na dešti by se však velmi rychle zničil. A ne každému se vejde do sklepa nebo do montované garáže. Umístěte jej proto pod altán. Pokud přemýšlíte nad něčím menším než je stolní tenis, doporučujeme vám stolní fotbal nebo terč na šipky. Tyto aktivity můžete kombinovat i s kinem či letní kuchyní. Je to jen na vás.

Herňa na záhrade

Vylepšete přístřešek podle vašich požadavků

Pokud u vás na zahradě velmi fouká vítr, přistavte vašemu altánku stěnu (možná i prosklenou). Pokud vám zase příliš svítí slunce, namontujte stahovací rolety. Jedinými omezeními jsou vaše fantazie a váš rozpočet. Prostor oživíte například. rostlinami nebo nějakými outdoorovými dekoracemi, které odolají počasí.

Montovaná pergola GARDEON pri rodinnom dome

Co by vám ale v přístřešku rozhodně chybět nemělo jsou reproduktory. A přestože je uvádíme jako poslední bod, hodí se vám při promítání filmů, cvičení i vaření.

Zdroj (Source):
fotobanka GARDEON
www.pinterest.com