Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Ze skladu do skladu

Sklad ve skladu GARDEON - Plzeňský Prazdroj
Publikované 25.05.2023 10:00

Máte velký sklad s různě hodnotným materiálem a hodil by se vám bezpečný uzamykatelný prostor pro dražší nebo důležité komponenty? Nebo byste potřebovali rozdělit sklad podle jiného klíče? Řešení „skladu ve skladu“ může být praktické v řadě případů.

Pokud potřebujete rozdělit zásoby tak, aby byla část z nich lépe chráněna, je praktickým řešením sklad ve skladu, tj. bezpečně uzavřený malý sklad umístěný v otevřeném skladovém prostoru. Montovaná stavba GARDEON je chytrá volba – vyhnete se typickému stavebnímu nepořádku, který je spojen se zděním a omítáním příček, a navíc ušetříte spoustu času. Naše technologie montáže ocelových prefabrikovaných stěn vám totiž umožní postavit odolné objekty různých rozměrů během několika hodin.

V závislosti na hmotnosti, velikosti nebo typu skladovaných předmětů či způsobu jejich přepravy si z naší nabídky můžete vybrat buď montovanou garáž, nebo zahradní domek – oba typy staveb mají podobnou konstrukci a můžeme je dodat v široké škále velikostí, liší se však tím, zda je vnitřní prostor přístupný přes odolné venkovní dveře, nebo přes garážová vrata, kterými lze pohodlně vjet například s valníkovým nákladním automobilem.

Sklad je připraven za několik hodin

Praktický montovaný sklad GARDEON lze realizovat rychle a bez starostí. Naše rychlost výstavby je skutečně bezkonkurenční – malý sklad ve skladu vám postavíme během několika hodin.

Naše stavby se montují na místě z hotových ocelových panelů. Jedná se o prefabrikovanou konstrukci, takže při realizaci nejsou nutné žádné mokré procesy. Jednotlivé komponenty jsou navíc dodávány s vysoce kvalitní povrchovou úpravou, takže není nutné zdlouhavé omítání nebo malování.

Vše je tedy předem připraveno a celá stavba je detailně promyšlena, samotná realizace je jednoduchá, rychlá a čistá – malý montovaný sklad s vraty postavíme za pouhé tři hodiny, montáž jednoduchého skladu s garážovými vraty trvá jen 6 až 8 hodin.

Protože podlahy ve skladech a výrobních halách jsou také ideálním základem pro montované stavby GARDEON, stačí si vybrat vhodné rozměry a navrhnout přesně takový sklad, jaký potřebujete – s naším konfigurátorem si ho můžete snadno naplánovat.

Stejný princip, různé možnosti

Další výhodou našeho systému montovaných staveb je variabilita – můžeme realizovat stavby v široké škále rozměrů, s různými typy garážových vrat a s různě umístěnými dveřmi nebo okny. Taková skladová budova tak může sloužit nejen jako bezpečný uzamykatelný skladovací prostor, ale také například jako šatna pro zaměstnance nebo kancelář pro zpracování a archivaci objednávek.

V případě prostor pro zaměstnance může být praktickou volbou zateplená budova s tepelně izolačními panely na stěnách a stropě. Díky progresivní tepelné izolaci lze v montované budově dosáhnout tepelné pohody bez vysokých nákladů na vytápění.

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON