Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Promo video GARDEoN

Rakuskí zákazníci v showroome
Publikované 02.05.2022 16:16

Koncem dubna v prostorách naší firmy bylo až neobvykle rušno – probíhalo u nás speciální natáčení GARDEON promo videa! Dnes se společně podíváme na to, jak to v tento den u nás vypadalo.

Celý projekt jsme odstartovali 27. dubna, kdy k nám přicestovala mladá rodina – naši rakouští zákazníci – a rakouský natáčecí tým. Společně jsme probrali naši představu a plánovaný průběh celého natáčení.

Brzy ráno, 28. dubna, jsme odstartovali samotný projekt. Přestože se jedná pouze o krátké video, stálo nás všech mnoho času a nespočet nejrůznějších záběrů ze všech možných úhlů. Tým kameramanů využíval opravdu různorodou techniku, která zarazila nejednoho člena z našich řad – mezi kolegy létaly malé i velké drony a na každém kroku jsme byli doprovázeni kamerou o velikosti dospívajícího dítěte. :-)

Celý proces pokračoval (samozřejmě, s chutnou polední přestávkou) až do noci, kdy byly zachyceny poslední paprsky slunce a naše výstavní centrum v záři LED-světel.

Nelenilo se ani další den, kdy rakouský tým sbíral cenné záběry východu Slunce. Ve videu se rovněž můžete těšit i na krátké promluvy našich rakouských kolegyň, které přibližují práci firmy. 

Touto cestou chceme poděkovat všem zúčastněným.

Vám – milí GARDEONISTI – můžeme jen vzkázat: Máte se na co těšit!

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON