Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Od představy až po splněný sen – GARDEON natáčení v Rakousku

Lidé na střeše garáže
Publikované 02.06.2022 16:57

V minulém článku už jsme Vám prozradili, že se něco chystá… Psali jsme o speciálním promo-videu a přiblížili jsme Vám průběh natáčení v našem GARDEON showroom-u. Dnes Vám přinášíme exkluzivní záběry z finálního natáčení u našich klientů v rakouském městě Vöcklamarkt!

31.05.2022 den našich GARDEONISTŮ začal už krátce po půlnoci, kdy vyrazili na naložených valnících ze skladu. Měli před sebou opravdu dlouhý a náročný den, jelikož jsme šli montovat ne jednu, ale rovnou dvě stavby – atypickou garáž a montované přestřešení.

Náš tým ale opětovně dokázal, že nejsme žádná ,,béčka,,! Montážníci neváhali a rovnou se pustili do stavby garáže – objekt o rozměru 6 x 10 metrů přitom dokázali postavit za neuvěřitelných 6 hodin – přesvědčit se o tom budete moci už brzy v oficiálním videu!

Dále následovalo ještě přestřešení terasy, které po náročné stavbě garáže už bylo jen třešničkou na dortu.

Celý proces samozřejmě natáčel náš rakouský kameramanský tým – opět jsme pracovali ve společnosti všelijakých dronů, kamer a jiných technických vychytávek…

Na závěr jsme pro rodinu nachystali ještě malé překvapení v podobě regálu od firmy GLADIATOR, který zákazníky při osobním setkání v našem showroomu přímo okouzlil. Celé natáčení jsme ukončili rozloučením ze střechy samotné stavby.

Všem zúčastněným srdečně děkujeme! Lepší kolegy, partnery a zákazníky jsme si přát ani nemohli!

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON