Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Den otevřených garáží v GARDEONu

Společná fotografie zákazníků se zaměstnanci GARDEON
Publikované 03.08.2023 10:00

Kdo se v sobotu 1. července vydal do Turčianského Ďuru u Martina, mohl si užít Den otevřených garáží a zahradních domků v rámci GARDEONU. Kromě našeho hitu sezony 2023/2024 – zahradního domku s doplňky v nových barvách, byly lákadlem i zajímavé slevy pro návštěvníky a různé atrakce pro děti.

Letošní první červenec byl zároveň prvním dnem otevřených dveří v GARDEONU

Přesněji řečeno to byl Den otevřených dveří a garážových vrat. Návštěvníkům byly otevřeny nejen všechny zahradní domky, ale také všechny garáže v našem showroomu v Turčianském Ďuru, který je největším výstavištěm montovaných staveb na Slovensku.

Ve společnosti GARDEON věříme v bezkonkurenční kvalitu našich staveb a chceme, aby se o tom každý mohl přesvědčit na vlastní oči. Proto jsme na začátku července uspořádali velké setkání s našimi zákazníky – náš „DOG“, tedy Den otevřených garáží. Návštěvníci si mohli v našem showroomu detailně prohlédnout všechny montované zahradní domky, garáže a přístřešky a naši zkušení prodejci byli připraveni zodpovědět všechny jejich dotazy. A jako bonus navíc obdržel každý zájemce také speciální poukaz na nákup montované stavby dle vlastního výběru, který mohl využít až do konce měsíce.

Bohatý program byl však připraven nejen pro dospělé, ale i pro ty nejmenší. Aby si rodiče mohli nerušeně prohlédnout všechny budovy a důkladně vyzpovídat naše prodejce, bylo o jejich děti postaráno v dětském koutku – pod dohledem starostlivých animátorů a animátorek mohly například soutěžit o nejkrásněji namalovaný obrázek nebo si zahrát fotbal s naším maskotem. Maskot GARDEON byl ten den všude a byl doslova na roztrhání – na fotografiích z této vydařené akce nemohl chybět.

Věříme, že první ročník Dne otevřených dveří GARDEONu byl úspěšným spojením příjemného s užitečným a všem návštěvníkům se líbil. Těšíme se na viděnou na dalším DOD (nebo spíše DOG) – příští léto.

Váš tým GARDEON

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON