Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Jak postavit garáž za dobrou cenu? Držte se těchto 3 tipů!

Šedá garáž na záhrade
Publikované 16.02.2023 10:00

Mít kvalitní garáž pro své auto a ještě za dobrou cenu je snad snem každého motoristy. Jak se ovšem k ideální garáži dopracovat? Přinášíme vám tři praktické tipy, díky kterým se vám to jistě povede. A bude to pro vás ještě lepší než kdybyste měli experimentovat!

Garáž nestavte na vlastní pěst – svěřte to do rukou odborníkům

Postavit si svépomocí vlastní garáž může znít na první poslech docela lákavě. Vždyť by to přece nemělo být nic složitého. Nenechte se však zmýlit, i výstavba jednoduchého objektu, jakým je garáž, vyžaduje zkušenosti, důsledné naplánování a poctivou realizaci. Stavbu garáže svěřte určitě odborníkům, svépomocná stavba v tomto případě nedává smysl. Porovnáme-li si ceny kvalitních montovaných garáží, při svépomocné stavbě na celkové ceně prakticky nic neušetříte.

Team GARDEON na streche izolovanej garáže

Myslete na bezpečnost – sebe, rodiny i svého auta

Přestože předpokládáme, že vy a vaše rodina nebude v garáži příliš dlouho pobývat, zákon schválnosti určitě znáte. I při takové stavbě, jakou je montovaná garáž, je třeba myslet na bezpečnost. U montované garáže postavené odborníky a s použitím kvalitních materiálů se o bezpečnost stavby obávat nemusíte. Vyhnete se tak pozdějšímu potenciálnímu nebezpečí, jehož následky si v tom lepším případě odnese jen vaše auto.

Spokojní zákazníci pred bielu garážou pre jedno auto

Stavba garáže? Upřednostněte kvalitu před nižší cenou

Kvalitní montovaná garáž vám vydrží dlouhá léta a proto se určitě nevyplatí příliš šetřit. Je přirozené, že před stavbou garáže vás zajímá její cena, pro mnohé je to důležitý faktor. Nízká cena by však neměla mít první místo v žebříčku priorit.

S nekvalitně postavenou garáží vás čeká spousta starostí navíc a případná finanční úspora při výběru materiálů se velmi rychle ztratí například nutnými opravami. Naopak kvalitní montovaná garáž je prakticky bezúdržbová, nemusíte se obávat žádných deformací, zatékání, profukování či jiných nepříjemností.

Biela garáž pre dve autá

 

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON