Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Víkendová chatka? Možná se vám zalíbí právě tato!

Víkendová chatka spředu
Publikované 14.03.2023 10:11

Naši zákazníci se rozhodli objednat si u nás zahradní domek s pergolou. Z jeho „výstavby“ nám poskytli fotodokumentaci a následující postřehy, které zveřejňujeme v plném znění tak, jak nám byly zaslány:

Přečtěte si druhou část tohoto příběhu.

Rozhodli jsme se podělit s vámi o naše zážitky z montáže zahradního domku. Ve středu dne 15.6.2022 jsme ráno netrpělivě očekávali příchod pracovníků firmy GARDEON.

Přišli přesně podle dohody. Ráno něco po 8. hodině dorazila do horského prostředí našeho krásného Slovenska dvě auta s materiálem a partou montážníků.

Když zastavili nad pozemkem, který jim z pohledu auta musel připadat trochu jako malá propast, viděli jsme, že nemají chuť ani vystoupit. Trochu jsme znejistěli a začali se obávat, jak to s námi dopadne. Nakonec však vyskákali z aut a na naši velkou radost začali po kopci snášet postupně materiál do zahrady.

Když už byla většina dílů domečku dole na pozemku, věděli jsme, že je dobře a můžeme se těšit, že domeček bude dnes skutečností. Očekávali jsme, že do večera bude hotov. Jaké však bylo naše překvapení, když už těsně po 13. hodině stál na připraveném základě komplet smontovaný domeček.

Bylo až neuvěřitelné sledovat tuto partu lidí při práci. Všichni přesně věděli, co mají dělat. Jedni připravovali díly podle potřeby, jiní montovali. Vypadalo to jako když sledujete mravence při práci. Běhají, nosí, budují a najednou je mraveniště – (v našem případě domeček) – hotové.

Vše bylo na 100% připraveno, nic nechybělo, všechno „sedělo“. Nebylo slyšet jediné slovo – nemáme – nelze. Až se nám nechtělo věřit, že u nás na Slovensku může něco takhle krásně fungovat.

Teď, když si to tak zpětně promítám, tak mi to připadá, jako kdybychom byli sledovali pás filmu, který je puštěn zrychleně. Tento nevšední zážitek nám určitě tak brzy nevymizí z paměti, a proto bychom se o něj rádi podělili alespoň formou tohoto příspěvku a přiložili fotografie z montáže.

Domek jsme si objednali bez oken a dveří, které jsme již mezi časem zabudovali a po dokončení ho hodláme využívat jako víkendovou chatku. Když bude vše zařízeno a hotovo, včetně terénních úprav, dáme vám vědět, jak vypadá finální výsledek. Velmi se těšíme a jsme hrdí, že na Slovensku máme takovou skvěle fungující firmu s neuvěřitelně chytrými lidmi a seriózním a korektním jednáním od objednávky až po realizaci.

Vaši spokojení zákazníci

Zpětná vazba je pro naši práci velmi důležitá a posouvá nás vpřed. Rovněž může být inspirací pro ostatní zájemce. 

Pokud vás zajímá, jak dále pokračoval tento příběh, přečtěte si pokračování článku.

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON.