Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Jak se žije s GARDEONem – část 45

Garáž v žluté omítce
Publikované 17.08.2023 10:00

Zahradu si můžete oživit nejen kvítky a výzdobou, ale také moderní a designovou garáží. Díky své flexibilitě a s kolekcí barev Vám zapadne k domu raz dva.

Jak to celé začalo?

Pan Ranko nás poprvé oslovil v listopadu roku 2019 vyplněním jednoduchého konfigurátoru na naší stránce. Naše nabídka se mu nejvíc líbila a tak objednal garáž, kterou jsme namontovali v dubnu roku 2020.

Recenze čerstvě po montáži

,,Komunikaci hodnotím výborně. Nejvíce jsem si zapamatoval ochotu a dobrou komunikaci. Technologie je rychlá, cenově přístupná, jen jsem se nikde nedočetl jakou má alespoň orientační životnost. Určitě Vás doporučím i známým. Dokonce už i v mém okolí se našli zájemci, tak možná budete mít další klienty.“

Podklad

A jaké jsou jeho dojmy s odstupem času?

,,Garáž, kterou jsem si objednal ve Vaší společnosti, mi slouží už více než rok. Během první zimy jsem si všiml kondenzátu ze střechy. I když jsem si objednal izolační panely, tak přece kondenz v zimě odkapával na elektroinstalaci uvnitř garáže. Napsal jsem proto reklamaci a po obhlídce stavby bylo zjištěno, že panely byly položeny (nainstalovány) neodborně. Proto v průběhu dalších týdnů byla tato závada odstraněna a tedy doufám, že příchodem druhé zimy nebudu tento jev pozorovat. S vaší stavbou, její realizací, ale už i zmiňovaným odstraňováním reklamace jsem spokojen a můžu konstatovat, že jsem si vybral dobře. Určitě bych Vaši firmu doporučil i jiným, co se vlastně už také stalo, protože se u mě zastavilo již několik lidí, kterým se garáž líbila. Proto jsem jim poskytl potřebné informace a možná, že budete mít další zákazníky z mého okolí.

Ten fialový stan je tam teprve nyní přes léto. Máme v něm nafukovací vířivku, kterou na zimu i se stanem sbalím a schovám do té garáže. Takže vidíte na co všechno mi Vaše, teď už moje, garáž slouží.“

Fotografie vnější části

Fotografie vnitřní části

Shrnutí

  • čas výstavby – 5,5 hodiny
  • rozměr garáže – 4500 x 6860 mm
  • exkluzivní výbava – izolovaný strop
  • cena garáže v čase objednávky – cca. 7050,€ s DPH

 

Za zpětnou vazbu a fotografie děkujeme panu Rankovi z Horní Souče :)