Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Inspirativní zahrádky našich zákazníků (2. část) – montované garáže

Garáž s přístřeškem s posezením
Publikované 13.01.2022 10:00

Ve druhé části našeho seriálu se podíváme na garáže našich zákazníků. Montovaná garáž přichýlí auto, někdy i více než jedno, ale také sezónní gumy, elektrické i zahradní nářadí, dílenský ponk, žebřík, ještě staré latě, odložené oblečení, konzervy, minerálky a ještě milion dalších věcí. Jak jsme přizpůsobili garáže přáním našich zákazníků? Nakoukněte s námi do jejich domovů.

Vnitřek montované garáže je dostatečně prostorný, ale zároveň si to náš zákazník vymyslel tak, aby se věci nepovalovaly po zemi. Zajišťují to závěsné systémy a vychytávky, které všemu určují vlastní místo. Odtok v podlaze odvádí přebytečnou vodu, která by se mohla dostat např. na auto při nepříznivém počasí.

Jak vypadají naše projekty zvenčí? Dvojgaráž s kamennou příjezdovou cestou a skalkou po bocích dotváří architekturu celé zahrádky. Příjemná písková barva působí útulně. Zároveň poskytuje tato garáž dostatek prostoru pro vaše věci i autíčko.

Dalším projektem je také dvojitá garáž, která ovšem tentokrát s krátkou příjezdovkou navazuje přímo na cestu. Když vybíráte design garáže, je důležité brát v úvahu architekturu domu. Moderní design v tomto případě dokonale ladí s domem i plotem.

Nestačí vám obyčejná dvojgaráž? Zvolte si velkorozměrnou stavbu, kam se opravdu vejde všechno. Několik aut, pracovní stůl, spousta nářadí a jiné.

Praktické. Moderní. Větší i menší. S přístřeškem i bez. Poskládejte si svou montovanou garáž.

 

Zdroj (source)
Fotobanka GARDEON
Za fotografie děkujeme našim zákazníkům :)