Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Inspirativní zahrádky našich zákazníků (1. část) – montované zahradní domky

Fotbalová branka před zahradním domkem na zahradě
Publikované 06.01.2022 10:00

Vždy nás zajímá, jaký je život majitelů s našimi projekty. A tak se nám podařilo sesbírat autentické fotografie domků, garáží i přístřešků. Už asi víte, na co se zaměříme dnes, že? Zahradní domky jsou moderní a útulné řešení pro vytvoření osobního prostoru v zahradě. Podívejte se, jak je využívají naši zákazníci.

Takový jednoduchý domeček potěší vaše designérské i praktické já. Takový akorát, aby zapadl kamkoli do prostředí vaší zahrady. Vylepšit lze vysazením květin a keřů, ozdobným kamením apod.

Zahradní domek s přístřeškem je trošku vyšší level. Vytváří prostor pro příjemné posezení, zahradní kuchyni, krb nebo cokoli, co si vymyslíte. Okolí domku také můžete dozdobit rostlinstvem, kamenným chodníkem, květináči, světýlky, lampiony, případně veselým Mimoněm (z pohádky) ze starých pneumatik.

Viděli jste už dvoudomeček? Hodí se vám tehdy, chcete-li si na zahradě vytvořit prostor pro dva neslučitelné účely. Manželka má tak svoji saunu a manžel domácí kino. Žena svou čtenářskou svatyni, muž svou hernu. Rodiče svůj sklad, děti své království. Zevnitř jiné, ale zvenčí jednotné.

Další možností je postavit dva samostatné zahradní domky. Takové řešení se hodí pro rodiny, které chtějí dva prostory, ale pokud by byly hned u sebe, vzájemně by se vyrušovaly. Např. zkušebna pro kapelu vs. domácí tělocvična. Zahradní stavby tak vyniknou, a to i díky královskému trávníku a nápaditému kamennému chodníku, který vede přes celou zahradu.

Vnitřek domečku si přizpůsobíte zcela podle vašich představ. Uskladnění vašich věcí je prokazatelně jednodušší se závěsným systémem, poličkami, přehlednými skříňkami a šuplíky.

Chcete montovaný zahradní domek i vy? Navrhněte si ho podle vlastních představ.

 

Zdroj (source)
Fotobanka GARDEON
Za fotografie děkujeme našim zákazníkům :)