Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Inspirativní zahrádky našich zákazníků (3. část) – montované přístřešky nejen pro auto

Autá zaparkované pod prístreškom
Publikované 02.02.2023 10:00

V poslední části seriálu načerpáme inspiraci v zahradách, které „ukrývají“ zahradní altán či přístřešek pro auto. Ten dokáže do jisté míry nahradit garáž i zahradní domek. V zimě slouží jako sklad, kdy chcete vaše věci ze zahrady ochránit před sněhem a deštěm. V létě vám poskytne příjemný stín, kde se můžete schovat před sluncem, vypít si ranní kávu, udělat rodinný oběd či večer posedět s přáteli u vína či pivku. Jak si přístřešky na auto přizpůsobili naši zákazníci? Sledujte.

Trendová kamenná podlaha dokáže oživit každý přístřešek. Designový pás z bílých kamenů a stěna s dřevěnou výplní zase opticky oddělují prostor.

Prístrešok GARDEON

Montovaný prístrešok GARDEON

Pokud se rozhodnete udělat v přístřešku prostor pro zahradní posezení, využijte stěnu, abyste získali závětří. Okolí oživí skalka, která krásně propojí stavbu s trávníkem. A co ještě se nachází v zahradě jako ze snu? No přece bazén. :)

Prístrešok nad terasou s posedením

Posedenie pod prístreškom

Posedenie pod prístreškom pri záhrade

Pokud jste se rozhodli postavit přístřešek uprostřed zahrady, určitě vám doporučujeme vyplnit minimálně jednu stěnu. Takové designové dřevěné výplně slouží kromě závětří také jako stínítko např. ze západní strany, když večer peče slunce přímo do očí. Keře a popínavé rostliny dotvoří kouzlo altánu.

Posedenie na záhrade pod prístreškom

Hojdacie kreslo s posedením pod prístreškom

Přístřešek se dvěma stěnami vytvoří na zahradě více soukromí pro posezení s rodinou a přáteli. Květy nemusí být vysazeny v zahradě, konstrukci mohou dozdobit designové květináče a nástěnné ozdoby.

Tmavé kreslo pod tmavým prístreškom

Slamové srdce zavesené na stenách prístrešku

Ano, dost bylo altánků. Přístřešek pro auto byl v první řadě stvořený – pro auto. Ale to neznamená, že by měl stát osamocený a smutný uprostřed zahrady. Květy, keře či skalku můžete vysadit kolem a hned získá jiný nádech.

Tmavé auto pod prístreškom

Garáž s přístřeškem ochrání víc než jen auta uvnitř. Vaše návštěva se tak nemusí obávat, že by parkovala na ulici, ať má jakéhokoliv drahého tatoše. Hodí se i pro rodiče s dospělými dětmi, které přijedou autem na víkend do rodného domu.

Modré auto pod prístreškomModré a čierne auto pod prístreškom

Modré a čierne auto pod prístreškom pre dve autá

Jsme šťastní, že jsme našim zákazníkům dokázali splnit jejich přání. Máte přání i vy? Vyberte si svůj montovaný přístřešek.

 

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON
Za poskytnuté fotografie ďakujeme našim zákazníkom. :)