Ikona telefonu +420 210 012 222 Po - Pá 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyzkoušejte náš
e-shop »

Jak se žije s GARDEONem po 7 letech

Garáž v bíle omítce a s hnědýma doplňky
Publikované 06.06.2023 10:00

Garáž bez jakýchkoliv starostí? Taková, kterou není třeba mýt, natírat ani nijak jinak ošetřovat? Ano, taková garáž existuje. Přečtěte si spolu s námi o 7-leté zkušenosti rodinky Miklošových s garáží GARDEON.

Jak celý příběh začal?

V roce 2014 si paní Miklošová spolu s manželem od nás dali namontovat montovanou stavbu – dvojgaráž. Hledali rychlý, bezpracný a bezpečný způsob postavení garáže. Garáž měla být hlavně bezpečná a časově nenáročná.

Návštěva showroomu

Na konci srpna roku 2021 nás opět navštívili po dlouhé době se zájmem o zahradní domeček. Donesli spolu s sebou i návrh nového domku, který by rádi realizovali. Přišli k nám, do Turčianského Ďura, až z Malacek.

Po příjezdu se procházeli v showroomu a poohlédli si stavby. Paní Miklošová se nám přiznala, že nejvíce se těšila na domeček, který u nás viděla na stránce. Zaujal ji typ se skleněnými dveřmi.

(Ten jsme v době, kdy u nás pár byl už bohužel v showroomu neměli – těší v dnešních dnech už své nové majitele.)

 

Také se jim v showroomu líbily vystavené pergoly.

,,Krásně, vypadají stabilně, i když my bychom antracitovou barvu nebrali. Ale je to nádherné.“ vyjádřila se nám paní Miklošová.

Zkušenost po 7 letech

Avšak jejich hlavním důvodem, proč nás přišli navštívit po dlouhé době, byl kvůli tomu, aby nás a také naše potencionální zákazníky informovali a podělili se se svou zkušeností a trvanlivostí garáže.

,,Investičně, zděnou jsme nechtěli. Hledali jsme možnost jak rychle a bezpracně a hlavně bezpečně postavit garáž. Báli jsme se dřevěných. Hned by je to odfouklo. Toto (montovaná garáž) byl pro nás rychlý kompromis. V garáži můžeme skladovat leccos možné. Garáž je větší než auto. Vydrží za každého počasí. Líbí se nám to. Děláte užitečné věci na Slovensku. Chtěli jsme podpořit někoho, kdo může stavbu využít. Rádi jsme nápomocní.“ vyjádřili se nám manželé Miklošoví.

,,Stavba aj po rokoch slúži a funguje. Nie je ani maľovaná a je v pôvodnom stave ako po montáži 7 rokov dozadu. Nepotrebuje žiadnu úpravu a s radosťou ju užívame. Je ako nová, vyzerá dobre v prirodzenej bielej farbe.“ podelili sa svojou skúsenosťou manželia Miklošoví.

Za milou návštěvu a krásné fotografie děkujeme manželům Miklošovím z Malacek :)